ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FC Sheriff Tiraspol va juca un meci decisiv cu SC Braga din Portugalia

13:54 | 17.02.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. În cadrul Ligii Europa, FC Sheriff Tiraspol va juca astăzi, la ora 19.45, pe stadionul din Tiraspol, un meci decisiv cu echipa SC Braga din Portugalia, transmite MOLDPRES.

Fotbaliștii moldoveni s-au calificat în premieră în primăvara europeană, datorită clasării pe locul trei în grupa D a Ligii Campionilor, ediția 2021/22. Tiraspolenii au acumulat 7 puncte în partidele cu Shakhtar Donețk, Ucraina (2-0 și 1-1), Real Madrid, Spania (2-1 și 0-3) și Inter Milano, Italia (1-3 și 1-3).

Echipa portugheză s-a clasat pe locul doi în grupa F a Ligii Campionilor, ediția 2021/22. SC Braga a acumulat 10 puncte în meciurile cu Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-1 și 1-2), Ludogoreț Razgrad, Bulgaria (4-2 și 1-0) și Midtjylland, Danemarca (3-1 și 2-3).

FC Sheriff Tiraspol întâlnește pentru prima dată o echipă de fotbal din Portugalia în competițiile europene. Nici fotbaliștii de la SC Braga nu au jucat până în prezent cu vreo echipă din Republica Moldova.

Foto: fmf.md

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!