ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, va întreprinde o vizită oficială la Baku

09:13 | 20.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, va întreprinde, în zilele de 21-23 februarie curent, o vizită oficială în Republica Azerbaidjan, la invitația președintelui Parlamentului (Milli Majlis) acestei țări, Sahiba Gafarova, informează MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Din delegația Parlamentului va face parte și deputatul Vitalie Jacot, membrul Grupului de prietenie cu Republica Azerbaidjan.

Programul vizitei include întrevederi cu președintele forului legislativ, Sahiba Gafarova, cu prim-ministrul țării, Ali Asadov și o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești din Azerbaidjan.

img22001239

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!