ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În mai multe penitenciare din țară au avut loc percheziții inopinate

11:35 | 21.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. În zilele de weekend, angajații Direcției siguranță și regim penitenciar au efectuat percheziții inopinate în celulele deținuților din mai multe instituții penitenciare, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Administrației Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova, urmare a desfășurării perchezițiilor au fost depistate și ridicate din diferite ascunzișuri mai multe obiecte interzise: telefoane mobile, accesorii pentru acestea și dispozitive de stocare a informațiilor.

Datele ANP arată că săptămâna trecută, în urma efectuării perchezițiilor la punctele de control și trecere, angajații sistemului administrației penitenciare au depistat: patru telefoane mobile și accesorii pentru acestea, 100 cartele SIM, două pachețele cu substanță de proveniență necunoscută, 54 capsule cu praf alb, 30 ml substanță vegetală și 8 litri de băutură alcoolică.

Foto: ANP

img22001265

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!