ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii din Batalionul 22 au executat un marș pe o distanță de 22 km

15:09 | 22.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Militarii din Batalionul 22 de menținere a păcii au executat astăzi, un marș pe o distanță de 22 km. Acțiunea a avut loc în contextul Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent, comunică MOLDPRES.

Startul a fost dat în Tabăra Militară 142, ulterior pacificatorii s-au deplasat în coloană de pe str. Pietrarilor din capitală spre Centrul de instruire al Armatei Naţionale de la Dănceni (raionul Ialoveni), după care au revenit la locul de dislocare a batalionului.

Ofițerii, sergenții și soldații pe contract au fost întâmpinați la linia de finiș de către ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, care a apreciat performanța şi spiritul de echipă, de care au dat dovadă aceștia în cadrul antrenamentului.

„Unul din obiectivele strategice ale Armatei Naţionale este intensificarea participării militarilor moldoveni la operaţiuni de menţinere a păcii cu mandat internaţional, iar instruirea și antrenamentele zilnice reprezintă o cerință importantă în procesul de pregătire a acestora”, a conchis ministrul.

Foto: Ministerul Apărării

img22001304

img22001304

img22001304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!