ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA

18:30 | 22.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu noul Ambasador al Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent D. Logsdon, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul Oleg Serebrian a trecut în revistă situația actuală în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol și prioritățile curente în promovarea politicilor de reintegrare a țării, menționând deschiderea totală a autorităților Republicii Moldova de a identifica soluții viabile la problemele primordiale ale cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului și de a menține o dinamică constructivă în cadrul tuturor formatelor de dialog existente. 

Oficialii au discutat despre situația curentă din R. Moldova și cea regională, precum și despre necesitatea sporirii în continuare a diverselor dimensiuni de cooperare dintre cele două țări. 

Vicepremierul a mulțumit Statelor Unite pentru sprijinul oferit în consolidarea proceselor democratice din Republica Moldova, pentru susținerea acordată în realizarea proiectelor de dezvoltare regională și de modernizare a țării.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22001311

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!