ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Funcționarii publici vor beneficia de instruiri specializate

10:46 | 23.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. 1100 de angajați din cadrul autorităților publice centrale și locale vor beneficia de instruiri specializate, desfășurate la Academia de Administrare Publică. Guvernul a aprobat în cadrul ședinței de astăzi o hotărâre ce vizează comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2022, transmite MOLDPRES citând Direcţia comunicare și protocol a Executivului.  

13 programe de instruire aprobate astăzi vor contribui la îndeplinirea obiectivului asumat de Guvern de a constitui o administrație publică solidă, profesionistă în îndeplinirea funcțiilor sale, care respectă  legea și cetățenii și este aptă să servească interesul public. 

Cursurile se vor desfășura atât cu prezența fizică, cât și la distanță, în funcție de evoluția situației epidemiologice din țară.

Foto: Guvern

img22001333

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!