ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii anticorupție au descins la ex-directorul Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor

11:33 | 23.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Procurorii anticorupție au descins în această dimineață la domiciliul ex-directorului Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor. Acesta este vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită, comunică MOLDPRES.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec, a menționat că procurorii anticorupție efectuează șase percheziții în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul îmbogățirii ilicite, în care este vizat ex-directorul Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor.

Perchezițiile se desfășoară în mai multe locații, cum ar fi domiciliul și automobilele ex-directorului vizat.

Tot astăzi, procurorii anticorupție au descins și la ex-directorul Termoelectrica, vizat într-o cauză penală de abuz de serviciu. În cazul acestuia, procurorii efectuează cinci percheziții.

Foto simbol

img22001339

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!