ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acordul moldo-român privind reducerea tarifelor de roaming a fost aprobat de Guvern

12:48 | 23.02.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Miniştrii de la Chişinău au aprobat astăzi Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internațional și a celor de apeluri internaționale între cele două state, transmite MOLDPRES.

Documentul a fost semnat la Chișinău pe 11 februarie 2022, în cadrul ședinței comune moldo-române.

Astfel, din 1 martie cetățenii care călătoresc în România, în scopuri personale sau de afaceri, vor beneficia, în premieră, de servicii roaming la tarife naţionale.

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației vor întreprinde măsurile corespunzătoare pentru realizarea prevederilor Acordului menționat.

Foto simbol

img22001343

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!