ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Apărării din Ucraina a anunțat pierderi esențiale ale armatei ruse

09:46 | 24.02.2022 Categorie: Externe

Kiev, 24 feb. /MOLDPRES/. Ministerul ucrainean al Apărării anunță că forțele sale contracarează ofensiva rusă „cu demnitate” și provoacă pierderi trupelor Moscovei, relatează MOLDPRES cu referire la G4Media și CNN.

„Forțele Naționale de Apărare, care folosesc dreptul la autoapărare conform articolului 51 din Carta Națiunilor Unite, contracarează cu demnitate încercările inamicului de a trece frontiera de stat”, a spus ministerul într-un comunicat distribuit pe Whatsapp. „Situația este controlată. Trupele ruse suferă pierderi.”

Ministerul a mai spus că „nu au existat pierderi în rândul apărătorilor Ucrainei”.

Într-o declarație anterioară, Ministerul Apărării al Rusiei a susținut că a neutralizat apărarea antiaeriană ucraineană.

Foto: Reuters

img22001366

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!