ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul va cere Parlamentului declararea stării de urgență

10:10 | 24.02.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Guvernul va cere Parlamentului declararea stării de urgență, după evenimentele din Ucraina. Anunțul a fost făcut astăzi de șeful statului Maia Sandu, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, comunică MOLDPRES.

Președintele Republicii Moldova a condamnat acțiunile Rusiei și a solicitat cetățenilor moldoveni care se află pe teritoriul Ucrainei să se întoarcă acasă.

Ea a precizat că astăzi mai multe curse avia cu destinația Ucraina au aterizat pe aeroportul din Chișinău și a menționat că autoritățile vor avea grijă de acești cetățeni. Totodată șeful statului a spus că Chișinăul este gata să primească câteva zeci de mii de refugiați, iar instituțiile statului sunt în stare de alertă.

img22001368

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!