ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile au creat Prima Sursă – canalul oficial de pe Telegram

16:22 | 24.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Executivul informează populația și mass-media despre crearea unei noi surse de informare pe Telegram „Prima Sursă”, care este un canal oficial de verificare a informațiilor. Acesta este administrat de către responsabili din cadrul Președinției, Parlamentului și Guvernului, informează MOLDPRES. 

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, aici vom informa rapid despre cele mai importante decizii ale autorităților din Republica Moldova și vom dezminți falsurile și manipulările apărute în spațiul media, mai ales acum, în contextul deteriorării grave a situației de securitate din Ucraina. 

Informarea falsă și propaganda sunt instrumente periculoase pentru societate, cu regret, folosite pe larg în prezent. De aceea, facem apel la vigilența dumneavoastră și rugăm să NU promovați știrile/ informațiile neconfirmate și dubioase. 

Prin urmare, vă invităm să vă informați din surse veridice și să vă alăturați pe Telegram la Canalul „Prima Sursă”, accesând următorul link: https://t.me/prima_sursa_md.

Foto: Guvern

img22001389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!