ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat despre acțiunile militare din Ucraina cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare ale PAS și PSRM

16:37 | 24.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. În contextul crizei din Ucraina, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această după-amiază cu deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate și ai Partidului Socialiștilor, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a vorbit despre acțiunile întreprinse de autorități și a îndemnat reprezentanții Parlamentului să se solidarizeze în jurul obiectivului de asigurare a securității cetățenilor Moldovei.

„Responsabilitatea noastră a tuturor este siguranța cetățenilor. Trebuie să descurajăm discursul de ură și de război pentru a nu permite divizarea cetățenilor noștri în acest moment dificil”, a menționat Președinta Maia Sandu. 

Foto: Președinție

img22001390

img22001390

img22001390

img22001390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!