ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei a deschis un punct de colectare a donațiilor pentru refugiații din Ucraina

10:06 | 25.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a deschis un punct de colectare a donațiilor pentru refugiați, transmite MOLDPRES.

Astfel, la Centrul MoldExpo din capitală a fost deschis un punct de colectare a donațiilor pentru refugiații din Ucraina. Zilnic, între orele 09.00 - 16.00, voluntarii vor recepționa produse alimentare, pături și haine groase.

În același timp, autoritățile publice locale fac un apel către cetățeni ca aceștia să nu doneze produse alimentare care necesită preparare sau pregătire termică ori cu termen de valabilitate redus.

Potrivit reprezentanților municipalității, toate donațiile vor fi inventariate, iar produsele alimentare vor fi depozitate la centrul Moldexpo, după care vor fi repartizate de voluntari în diferite locații unde se află cazați refugiații. Persoană de contact a fost desemnată Petru Grecu, care răspunde la numărul de telefon - 0602 35 235.

Foto: facebook.com

img22001412

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!