ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Unități ale Parcului de Autobuze Chișinău vor fi folosite la transportul refugiaților spre capitală

13:59 | 25.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Comisia pentru situații excepționale a municipiului Chișinău a aprobat astăzi lista obiectivelor de cazare pentru crearea Centrelor de plasament temporar pentru refugiați, transmite MOLDPRES.

Centrele de plasament temporar sunt puse la dispoziția structurilor teritoriale de asistență socială în vederea transmiterii către Agenția Națională de Asistență Socială.

În același timp, conform deciziei, unități ale transportului public municipal vor fi utilizate pentru asigurarea transportării persoanelor refugiate, din punctele de triere amplasate în zonele de frontieră. Procedura va fi realizată în cooperare cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Biroul de Migrație și Azil.

Foto: mold-street.com

img22001427

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!