ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a suspendat temporar accesul la o parte din resursele sale informaționale

14:52 | 25.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a suspendat temporar accesul public asupra unor resurse informaționale ale instituției, transmite MOLDPRES.

Autoritatea electorală centrală a anunțat că decizia a fost adoptată pentru un bun management al riscurilor și pentru a asigura integritatea și securitatea resurselor informaționale gestionate de Comisia Electorală Centrală.

Decizia a fost adoptată în contextul declarării de către Parlamentul Republicii Moldova a stării de urgență, în legătură cu situația privind securitatea regională și pericolul la adresa securității naționale.

În acest sens, pentru protejarea sistemelor informaționale gestionate de Comisie și întru evitarea unor potențiale incidente de securitate, temporar, va fi suspendat accesul public la unele module ale SIAS „Alegeri”, inclusiv aplicația “Anticamera on-line” și SSI ”Control Financiar”.

Foto simbol

img22001433

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!