ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița a avut o convorbire telefonică cu prim-ministra Lituaniei, Ingrida Šimonytė

20:23 | 25.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut o convorbire telefonică cu Ingrida Šimonytė, prim-ministra Lituaniei, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Cele două oficiale au discutat despre situația de securitate din regiunea noastră și provocările cu care se confruntă Republica Moldova în acest context. 

În cadrul discuției, Natalia Gavrilita a vorbit despre procesele de gestionare a fluxului de cetățeni ucraineni care vin în țara noastră urmare a acțiunilor militare.

La rândul său, Ingrida Simonyte, prim-ministra Lituaniei, a apreciat felul în care Guvernul Republicii Moldova a reușit să se mobilizeze și să asigure protecție persoanelor care fug din calea războiului și a menționat că Lituania este gata să sprijine eforturile țării noastre și să ofere asistența umanitară necesară.

Foto: Guvern

img22001447

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!