ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene a discutat cu omologul său francez

20:48 | 25.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat astăzi o discuție telefonică cu omologul său francez Jean-Yves Le Drian, a relatat pentru MOLDPRES Biroul de presă al MAEIE.

„Mulțumim Franței pentru sprijinul bilateral și cel prin mecanismul european de protecție civilă pe care îl va oferi și cu care vom putea să-i ajutăm și mai mult pe refugiații ucraineni care sosesc în această perioadă la noi în țară”, a menționat vicepremierul Nicu Popescu.

Totodată, în cadrul discuției șeful diplomației de la Chișinău a exprimat aprecierea pentru reafirmarea sprijinului Franței referitor la integritatea teritorială și suveranitatea Republicii Moldova precum și pentru susținerea europeană pe care țara noastră o primește în mod constant.

Foto: MAEIE

img22001448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!