ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldova pentru Pace - Apel pentru voluntari

17:45 | 26.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. „Moldova for Peace” este un grup de voluntari și voluntare pe lângă Ministerul Afacerilor Interne și Guvernul Republicii Moldova. Acesta contribuie la efortul de primire, asistență și acomodare a fluxului de refugiați din Ucraina. Se lucrează pe mai multe direcții: coordonarea voluntarilor, asigurarea de transport, de cazare, identificarea de bunuri și servicii necesare, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

Zilnic mii de persoane trec frontiera în R. Moldova din cauza războiului din Ucraina. Acestea au mai multe necesități de produse, bunuri, servicii (medicale, psihologi etc.), transport și altele.  

Este nevoie de voluntari care pot să ajute cu: 

Transport;
Cazare;
Voluntariat;
Servicii;
Bunuri.  

Îndemnăm pe fiecare să se solidarizeze și să se implice în măsura posibilităților. Activitatea este în regim flexibil: o oră sau două pe zi, serile sau în weekend. Vă îndemnăm să completați acest formular: https://bit.ly/moldovaforpeace 

Pentru a fi la curent cu activitatea grupului, urmăriți și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/moldova4peace 

img22001469

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!