ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vehicule militare ruse au pătruns în Harkov, anunţă oficiali ucraineni

09:14 | 27.02.2022 Categorie: Externe

Kiev, 27 feb. /MOLDPRES/. Pe străzile oraşului Harkov din nord-estul Ucrainei au fost văzute duminică vehicule militare ruse, a scris pe Telegram Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, transmite MOLDPRES cu referire la Reuters și Agerpres.

Filmări publicate de Gheraşcenko şi de Serviciul de stat ucrainean pentru comunicaţii speciale şi protecţia informaţiei arată mai multe vehicule militare uşoare deplasându-se de-a lungul unei străzi şi, separat, un tanc în flăcări.

Guvernatorul regional Oleg Sinegubov a declarat că vehiculele ruseşti au pătruns inclusiv în centrul oraşului, dar "forţele armate ucrainene distrug inamicul".

"Le cerem civililor să nu iasă din case", a adăugat acesta, potrivit Reuters.

Foto: Reuters

img22001477

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!