ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu premierul canadian, Justin Trudeau

09:38 | 27.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Evoluțiile din regiune au fost discutate sâmbătă seara, în cadrul unei convorbiri telefonice, de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Oficialii au vorbit despre situația din Ucraina și cea din R. Moldova, inclusiv despre asistența umanitară, acordată în aceste zile de țara noastră zecilor de mii de ucraineni care s-au refugiat în Moldova ca urmare a agresiunii militare ruse din statul vecin.

Prim-ministrul Trudeau și-a exprimat sprijinul pentru reformele pornite de Republica Moldova in ultimul an și s-a arătat convins că țara noastră trebuie susținută și mai mult în eforturile de consolidare a democrației.

img22001479

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!