ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a avut o discuție cu omologul din India

08:30 | 28.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a desfășurat o convorbire telefonică cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii India, Subrahmanyam Jaishankar, relatează MOLDPRES. 

Biroul de presă al MAEIE a comunicat agenției că oficialii au discutat despre necesitatea coordonării acțiunilor celor două state și facilitării evacuării din Ucraina, în tranzit prin Republica Moldova și România, cu destinația India, a cetățenilor indieni, în marea lor majoritate studenți înmatriculați la studii în instituții de învățământ din țara vecină.  

„Țara noastră depune toate eforturile în vederea oferirii suportului necesar pentru a ajuta cât mai rapid cetățenii care ajung în R. Moldova și au nevoie de sprijin pentru transfer în statele de origine", a menționat ministrul de Externe Nicu Popescu. 

Foto: MAEIE

img22001496

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!