ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Secretarul General al OSCE, Helga Schmid

08:03 | 02.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit aseară cu Helga Schmid, Secretarul General al OSCE, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația de securitate din regiune și felul în care s-a răsfrânt aceasta asupra Moldovei.

Helga Schmid a mulțumit autorităților moldovenești pentru sprijinul acordat în procesul de evacuare, săptămâna trecută, a misiunii civile de monitorizare a OSCE din Ucraina. Este vorba de circa 300 de persoane, care au ajuns într-un convoi de 80 de automobile la Chișinău, de unde ulterior au fost repatriate în țările lor de origine. La fel, oficiala OSCE și-a exprimat profunda apreciere pentru acțiunea umanitară desfășurată de Republica Moldova pentru a ajuta refugiații din Ucraina.

Foto: Președinție

img22001572

img22001572

img22001572

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!