ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un flux sporit de călători se înregistrează în mai multe puncte de trecere a frontierei de stat

08:53 | 02.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră  a anunțat astăzi despre prezența unui flux majorat în punctele de trecere a hotarului Palanca-Maiaki-Udobnoe, Basarabeasca-Serpniovo și Giurgiulești-Galați, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Afacerilor Interne, în ultimele 12 ore, polițiștii de frontieră au înregistrat 26 415 traversări persoane, dintre care un număr de 15 062 pe sensul de intrare în țară. Cele mai multe traversări au fost ai cetățenilor străini - 22.076.

Cea mai solicitată frontieră a fost cea cu România - 14 314 din totalul de traversări, iar 12 101 treceri au fost semnalate în punctele de trecere situate la granița moldo-ucraineană.

MAI reiterează că toate punctele de trecere a hotarului atât cu România, cât și cu Ucraina, sunt funcționale.

img22001574

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!