ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fotbaliștii moldoveni au manifestat împotriva războiului

10:06 | 02.03.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. La primul meci al Diviziei Naționale de fotbal jucătorii echipelor FC Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei au afișat un banner cu inscripția „Opriți războiul!”, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că toate meciurile de fotbal care se vor desfășura în cadrul Diviziei Naționale vor începe cu mesajul „Nu războiului”, care va fi transmis de către jucători.

Prima partidă din Divizia Națională s-a desfășurat pe stadionul Sheriff din Tiraspol și a transmis acest mesaj de pace.

Campioana Republicii Moldova, FC Sheriff Tiraspol, a fost condusă de pe banca tehnică de către antrenorii secunzi Victor Mihailov și Dmitri Kara-Mustafa, antrenorul principal Iuri Vernidub a părăsit echipa înrolându-se în armata ucraineană. FC Sheriff Tiraspol a învins Milsami Orhei cu 1-0.

Foto: fmf.md

img22001578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!