ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un lot de ajutor umanitar oferit de ONU pentru refugiați a ajuns la Chișinău

11:01 | 02.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Un lot de ajutor umanitar oferit de ONU pentru refugiați a ajuns astăzi la Chișinău. Lotul conține câteva mii de pături în valoare de 52 de mii de euro, comunică MOLDPRES.

La evenimentul de recepționare a ajutorului au fost prezenți secretarul de stat al MAI, Jana Costache și reprezentantului regional ONU Roland Sebastian Schilling.

Oficialul de la MAI a mulțumit pentru ajutor și a precizat că chiar astăzi 2 000 de pături din lotul de ajutor ajuns la Chișinău vor ajunge la Palanca la Centrul provizoriu de asistență.

Demnitarul ONU a menționat că Republica Moldova oferă ajutor refugiaților chiar dacă viața aici nu este cea mai ușoară. El a precizat că structurile internaționale vor veni cu suport financiar atât pentru refugiați cât și pentru cetățenii Moldovei, dar și pentru autoritățile de la Chișinău.

img22001585

img22001585

img22001585

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!