ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova a fost instituită o nouă distincție

10:57 | 02.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a semnat astăzi decretul privind instituirea Medaliei comemorative „30 de ani de la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova (1991-1992)” a Armatei Naționale, comunică MOLDPRES.

Astfel, distincția va fi acordată cu prilejul declarării anului 2022 drept Anul recunoștinței față de veteranii de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova. Medalia comemorativă va fi conferită cetățenilor țării noastre care au participat la conflictul armat din anii 1991-1992 pentru apărarea integrității teritoriale și independenței statului.

img22001586

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!