ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci persoane au fost admise la concursul pentru funcția de director ANRE

15:28 | 02.03.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Cinci din cei 18 candidați care și-au depus dosarele au fost admiși la concursul public pentru funcția de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), comunică MOLDPRES.

Cei cinci candidați admiși sunt Alexei Taran, Ruslan Surugiu, Andrei Lopusneac, Anna Butenko și Lilian Burcaru.

Potrivit Regulamentului privind procedura de organizare şi desfășurare a concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de director al Consiliului de administrație al ANRE, candidaţii admişi la concurs se vor prezenta pentru audiere în ordinea depunerii documentelor de participare la concurs. Data interviului este 15 martie, ora 09:30.

Va fi selectat candidatul care a acumulat punctajul cel mai înalt. În cazul în care câțiva candidați vor obține un punctaj final egal, comisia va decide, cu votul majorității, cel mai potrivit candidat.

Foto: Parlament

img22001599

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!