ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Coordonatorul Rezident al ONU la Chișinău

16:01 | 02.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite la Chișinău, Simon Springett. Discuția a fost prilejuită de marcarea celor 30 de ani de când R. Moldova a devenit stat membru al ONU, la 2 martie 1992, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a mulțumit pentru buna cooperare și sprijinul acordat țării noastre de-a lungul timpului, în diverse domenii, de către agențiile ONU. Iar, în contextul ultimelor evoluții din regiune, Președinta Maia Sandu a menționat primul lot de ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina oferit de ONU, care a ajuns astăzi la Chișinău.

Oficialii au pledat pentru fortificarea eforturilor comune în depășirea crizei provocate de situația de securitate din regiune. Coordonatorul Rezident al ONU a dat asigurări că Republica Moldova va beneficia în continuare de tot suportul necesar în acest sens.

Foto: Președinție

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!