ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CFM lansează o cursă adițională pe ruta Chișinău – Iași

17:39 | 03.03.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunţat că, începând cu ziua de mâine, 4 martie, se lansează un tren adițional pe cursa Chișinău – Iași, transmite MOLDPRES.

Cursa va avea următorul grafic: 09:45 plecarea din Chișinău - 14:24 sosirea la Iași; 11.40 plecarea din Iași - 16:05 sosirea în Chișinău.

Biletele pentru acest tren pot fi procurate din casele Gării Feroviare Chișinău, începând cu ziua de mâine, de la ora 08:00.

Prețul biletelor este de 90, 100 și 130 de lei, în funcție de clasă. În următoarele zile, biletele pot fi procurate online (doar pentru cursele din următoarele zile, dar nu și în ziua de plecare), în Republica Moldova, la casele gărilor feroviare, iar în România direct de la însoțitori de vagon.

Transport local: Transfer GRATUIT din și spre Aeroportul Internațional Iași, cursă oferită de IASI Airport și Consiliul Județean Iași - Iași Country Council în colaborare cu IDEP Moldova și Asociația Patronală a Industriei Turismului din R. Moldova.

Un autobuz va face legătura între Gara Socola și Gara Centrală.

"Pentru mai multe informații despre mersul trenurilor și prețurile la bilete apelați la: +37322833333", indică CFM.

Foto: CFM

img22001653

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!