ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasada Chinei a făcut o donație financiară primăriei capitalei

10:04 | 04.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova a donat 100 de mii de dolari autorităților locale din municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a anunțat, pe rețelele de socializare, că reprezentanța diplomatică chineză a oferit 100 de mii de dolari Primăriei Chișinău pentru ca aceasta să își consolideze capacitățile financiare și să poată oferi în continuare ajutor refugiaților din Ucraina. Edilul a mulțumit autorităților chineze pentru suportul financiar oferit. "Aduc sincere mulțumiri pentru susținere și ajutor. Primăria Chișinău are o colaborare frumoasă cu Ambasada Republicii Populare Chineze în R. Moldova pe mai multe dimensiuni", a specificat acesta.

Ceban a menționat că resursele financiare vor fi cheltuite în mod transparent pentru gestionarea situației apărute în urma creșterii numărului de refugiați ucraineni în municipiul Chișinău.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!