ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu prim-ministrul Republicii Cehe, Petr Fiala

11:38 | 17.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o convorbire telefonică cu prim-ministrul Republicii Cehe, Petr Fiala. Oficialii au discutat despre recentele evoluții de securitate din regiune, dar și din Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Maia Sandu a trecut în revistă măsurile întreprinse de autoritățile de la Chișinău pentru a proteja și oferi asistență refugiaților din Ucraina. În acest context, prim-ministrul Fiala și-a exprimat recunoștința pentru tot sprijinul pe care îl oferim, în aceste vremuri grele, cetățenilor ucraineni.

De asemenea, șefa statului a menționat că Republica Moldova mizează pe ajutorul partenerilor europeni pentru a consolida eforturile țării noastre de gestionare a fluxului de persoane care traversează frontiera Republicii Moldova.

Foto: profile.ru

img22002027

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!