ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nouă membri ai unui grup criminal au fost reținuți cu droguri de 700 de mii de lei

16:57 | 18.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și oamenii legii au reținut opt bărbați și o femeie suspectați de comercializarea drogurilor pe internet. În urma perchezițiilor efectuate la cei nouă, au fost ridicate droguri în valoare de 700.000 de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, membrii grupului criminal au vârste cuprinse între 19 și 35 de ani și locuiau temporar în Chișinău. Femeia activa în calitate de depozitar al drogurilor destinate magazinelor online. Aceasta păstra drogurile într-un apartament închiriat și le transmitea curierilor, la indicația liderului grupării. Ulterior, curierii plasau drogurile în ascunzișuri în toate sectoarele Chișinăului.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și automobilele membrilor grupului, oamenii legii au depistat droguri de diferit tip: marijuana – 700 grame, mefedronă – 600 grame, comprimate ecstasy – 60 la număr, cocaină – 64 grame, PVP (denumită și „sare”) – 30 grame. De asemenea, au fost ridicate 15.000 de pachețele autosigilante pentru depozitarea drogurilor, cântare la scară mică, telefoane, cartele bancare, precum și bani.

Investigațiile cazului continuă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!