ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a aflat în vizită la Briceni

19:42 | 18.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost azi în nordul țării. Șefa statului a discutat cu oamenii din comunele Corjeuți și Larga din raionul Briceni despre problemele locale și cele naționale, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

La întâlnirile pe care le-a avut Președinta a ascultat păsul și sfaturile oamenilor. Potrivit șefei statului, războiul din țara vecină agravează criza economică prin care trece țara noastră și afectează situația fiecărui cetățean în parte, dar acum oamenii își doresc înainte de toate pace.

„Împreună cu Guvernul și Parlamentul vom face tot ce ne stă în putere ca să menținem liniștea în țară și vom continua să venim cu măsuri de susținere a economiei și a oamenilor cu venituri mici”, a dat asigurări Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22002080

img22002080

img22002080

img22002080

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!