ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorul Regional pentru Europa al OMS va vizita Republica Moldova

11:19 | 20.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mar. /MOLDPRES/. Directorul Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, dr. Hans Henri P. Kluge, va vizita Republica Moldova pe 22 martie 2022, comunică MOLDPRES.

Potrivit oficiului OMS la Chișinău, în timpul vizitei sale de o zi, Hans Henri P. Kluge se va întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, prim-ministrul Natalia Gavrilița, alți oficiali și parteneri.

Oaspetele va vizita centrul pentru refugiați din Chișinău și mai multe instituții medicale. Directorul Regional urmează să anunțe despre ajutorul acordat Republicii Moldova de către OMS pentru gestionarea crizei refugiaților.

Foto: euro.who.int

img22002097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!