ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe străzile din Mariupol se dau lupte crâncene

14:24 | 20.03.2022 Categorie: Externe

Kiev, 20 mar. /MOLDPRES/. Pe străzile din Mariupol se dau lupte grele  între ucraineni și ruși, care vor cu orice preț să cucerească orașul extrem de important pentru ei, pentru că le-ar asigura un culoar terestru între Donbas și Crimeea, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

Cele mai crâncene lupte se dau  pe străzile din orașul port la Marea Azov. Tot acolo, în această dimineață, invadatorii au bombardat școala de arte, unde se refugiaseră peste 400 de oameni.

Soarta acestora încă urmează să fie clarificată.

Recent, Kremlinul a anunțat că a folosit din nou rachete hipersonice, de data asta pentru a distruge un depozit de combustibil din sudul Ucrainei, lângă Nikolaev. Proiectilele au fost lansate din spațiul aerian al peninsulei Crimeea.

Cu același scop au fost trase și rachete de pe nave aflate în Marea Caspică.

În ultimele zile, după mai multe înfrângeri în luptele terestre, armata rusă recurge la cel mai sofisticat armament pentru a distruge infrastructura  și civilii ucraineni.

Foto: cnn.com

img22002098

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!