ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 200 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

11:39 | 21.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Un număr de 231 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 180 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat departamentul de interne de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în ultima săptămână s-au înregistrat 36 de cazuri de furt și patru infracțiuni ce ţin de traficul de droguri. De asemenea, au fost reținute nouă persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 1 738 de procese-verbale, dintre care 15 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeași perioadă, în regiune s-au înregistrat șapte incendii, iar 21 de persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor contra incendiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!