ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Strada 31 august 1989 din capitală va intra în reparație de pe 10 aprilie

12:22 | 21.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Autoritățile municipale au anunțat că strada 31 august 1989 din Chișinău va intra în reparație la data de 10 aprilie. Săptămâna viitoare va fi deplasată tehnica grea pe șantier, transmite MOLDPRES.

Șeful Direcției transport și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău, Vitalie Mihalache, a anunțat că pe 28-29 martie agentul executor va intra cu tehnica grea pe strada 31 august din capitală pentru a începe lucrările de decapare. “Cel mai probabil, lucrările propriu zise vor începe la data de 10 aprilie”, a spus Mihalache.

În același timp, oficialul și-a cerut scuze pentru inconveniențele de circulație care vor apărea. ”Ne dăm seama că în urma începerii reparației pe strada 31 august vor apare dificultăți de trafic – ne cerem scuze”, a spus Mihalache.

Funcționarul a precizat că toate cheltuielile pentru reparația acestei străzi se ridică la aproximativ 250 de milioane de lei.

Foto: diez.md

img22002117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!