ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii Armatei Naționale acordă ajutor autorităților la depozitele pentru refugiați

11:58 | 21.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Peste 300 de militari ai Armatei Naționale și studenți ai Academiei Militare a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun” acordă ajutor autorităților publice locale la depozitele de colectare a bunurilor destinate pentru refugiații din Ucraina, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, în perioada 14-20 martie, pacificatorii din Batalionul 22 de menținere a păcii au fost implicați la descărcarea și încărcarea ajutorului umanitar la depozitul din orășelul Vatra.

Totodată, la depozitul amplasat pe teritoriul S.A. ”Moldova Film” din Chișinău, studenții militari și soldații în termen din Regimentul de Stat Major ”General de brigadă Nicolae Petrică” au participat la descărcarea și sortarea lucrurilor donate, dar și la pregătirea pachetelor cu produse alimentare și igienice, care urmează să ajungă în centrele de plasament temporar din țară.

Foto: MA

 

img22002118

img22002118

img22002118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!