ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Qatarul a donat un lot de ajutor umanitar pentru refugiați

17:51 | 21.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Statul Qatar, prin intermediul Ambasadei sale la Chișinău, a donat astăzi un lot de ajutor umanitar pentru refugiații cazați la Centru de la Moldexpo, comunică MOLDPRES.

La ceremonia de transmitere a donației au fost prezenți Hamad Bin Rashid al Athba, Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în R. Moldova și Carolina Chiper, directorul Centrului Moldexpo.

Diplomatul qatarez a menționat că donația vine în calitate de suport pentru Guvernul Republicii Moldova, care se confruntă cu o criză a refugiaților în contextul războiului din Ucraina.

La rândul său, șefa de la Moldexpo a mulțumit Statului Qatar pentru gestul umanitar generos.

Donația de astăzi constă din haine, pături, saltele, medicamente și produse alimentare. Aceasta este a doua donație din anul curent oferită de Statul Qatar. Pe parcursul anului trecut, loturi de ajutoare din partea Qatarului au primit Ministerele Afacerilor Interne și al Sănătății.

img22002141

img22002141

img22002141

img22002141

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!