ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu Ambasadorul României

13:52 | 23.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian l-a primit astăzi în vizită de rămas bun pe Ambasadorul României Daniel Ioniță, cu prilejul încheierii mandatului său în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul a apreciat în mod deosebit activitatea Ambasadorului, într-o perioadă de dezvoltare ascendentă a dialogului bilateral la toate nivelele, a cooperării sectoriale în numeroase domenii şi a realizării de proiecte concrete de colaborare între România şi Republica Moldova, materializate inclusiv în multiple inițiative de asistență pentru cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului și de susținere a parcursului european al Republicii Moldova.

Pe agenda discuțiilor au figurat și evoluțiile recente în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, provocările cu care se confruntă țara noastră în contextul evoluțiilor de securitate din regiune, efortul autorităților în gestionarea acestor procese, dar și a fluxului înalt de refugiați veniți din Ucraina.

Oficialii au transmis mulțumiri reciproce pentru bunele relații de colaborare menținute și aprofundate, formele de asistență multidimensională dezvoltate, contribuția la întărirea parteneriatelor bilaterale.

Foto: Biroul de reintegrare

img22002203

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!