ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a aprobat noua componență a comisiei guvernamentale pentru reintegrarea țării

16:49 | 23.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Executivul a aprobat astăzi Hotărârea de Guvern cu privire la instituirea Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea ţării. Actul normativ are drept scop actualizarea componenței Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea ţării, instituite prin Hotărârea Guvernului nr.132/2011, în conformitate cu prevederile actelor normative indicate, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Cabinetului de miniștri.

Comisia nominalizată reprezintă unul dintre mecanismele de relevanță pe dimensiunea reglementării pașnice și pe cale politică a conflictului în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Din componența Comisiei fac parte toți membrii Guvernului și conducători ai altor instituții cu responsabilități în domeniu.

Pentru implementarea prevederilor propuse, nu este necesară alocarea de mijloace financiare suplimentare.

Foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!