ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc joi în ședință plenară

18:12 | 23.03.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi, 24 martie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat astăzi proiectul ordinii de zi a ședințelor în plen pentru perioada 24-31 martie 2022, comunică MOLDPRES.

Potrivit proiectului, vor fi examinate în cea de-a doua lectură modificările la Legea cu privire la mărimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și la Legea privind azilul în Republica Moldova.

De asemenea, în lectura a doua urmează a fi votate proiectele privind modificarea Codului electoral și Codului penal, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Legii cu privire la organizarea activității notarilor și Legii privind procedura notarială, precum și cel de modificare a Legii  privind declararea averii și a intereselor personale.

Foto: Parlament

img22002219

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!