ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

24 de tone de echipamente de protecție oferite de Viena au ajuns la Taraclia

18:19 | 23.03.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Capitala Austriei a donat Republicii Moldova 24 de tone de echipamente individuale de protecție, precum măști, bonete chirurgicale, halate, ecrane, șorturi și salopete de protecție. Valoarea totala a donației este de 440 de mii de euro, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, lotul de ajutor umanitar a fost transmis Spitalului Raional Taraclia, în cadrul unei ceremonii la care a participat secretarul de stat al Ministerului Sănătății Ion Prisăcaru, consilierul Ambasadei Austriei, Gero Stuller, vicepreședintele raionului Taraclia, Lazari Dermenji și directorul Spitalului Raional Taraclia, Artur Covaci.

Echipamentele individuale de protecție vor fi repartizate, inclusiv altor 15 spitale raionale și centre de sănătate din sudul Republicii Moldova, și anume instituțiilor medicale din Basarabeasca, Cimișlia, Cahul, Cantemir, Comrat, Ceadâr-Lunga și Vulcănești.

img22002220

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!