ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița va întreprinde o vizită de lucru în raionul Căușeni

18:19 | 23.03.2022 Categorie: Oficial

 Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministra Natalia Gavrilița va întreprinde mâine, 24 martie 2022, o vizită de lucru în raionul Căușeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, premierul va merge la fabrica „Coroplast Harness Technology”, din subzona ZEL Bălți, orașul Căușeni, specializată în producerea cablajelor auto, electrice și industriale. De asemenea, Natalia Gavrilița va vizita fabrica cu capital polonez - „Conteyor MLD”, unde se produc huse pentru containere, folosite la transportarea pieselor auto.

Șefa Executivului se va deplasa apoi la un centru de plasament temporar, deschis de un agent economic pentru adăpostirea refugiaților. În mod prioritar, centrul cu o capacitate de 25 de locuri, primește mame cu copii.

La finalul vizitei, Natalia Gavrilița va discuta cu autoritățile publice locale din regiune și angajații Oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat.

Foto simbol

img22002225

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!