ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de fotbal a Republicii Moldova a retrogradat în grupa D a Ligii Națiunilor

09:30 | 30.03.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a pierdut cu 5 la 4 în fața naționalei Kazahstanului și a retrogradat în Liga D a Ligii Națiunilor, transmite MOLDPRES.

Naționala de fotbal a Republicii Moldova a deschis scorul în min. 13 dintr-un șut spectaculos al atacantului Igor Armaș menținând acest scor timp de 90 de minute.

În meciul tur, selecționata Kazahstanului a câștigat cu scorul de 2-1 iar scorul general a devenit 2-2, ceea ce a dus la dictarea a două reprize de prelungiri. Soarta meciului a fost decisă de loviturile de departajare. La scorul 4-4, jucătorul moldovean Ioan-Călin Revenco a trimis mingea pe lângă poartă iar jucătorii kazahi au înscris cel de al cincilea gol.

La conferința de presă care a avut loc după meci selecționerul echipei naționale a Republicii Moldova, Serghei Cleșcenco s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor săi.  ”Este regretabil că am ratat obiectivul. Suntem cu toții dezamăgiți. Trebuia să înscriem un gol și am marcat. Nu am putut însă să mărim avantajul, am ajuns la loviturile de departajare și nu am avut noroc”,  a spus acesta.

În Liga D a Ligii Națiunilor, ediția 2022/23, naționala Republicii Moldova va juca într-o grupă cu Liechtenstein, Andorra și Letonia. Echipa națională de fotbal va disputa următorul meci la data de 3 iunie, în deplasare, cu selecționata din Liechtenstein. 

Foto: fmf.md

img22002377

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!