ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova găzduiește preliminariile grupei F de calificare la Campionatul Mondial de futsal 2024

10:03 | 05.04.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. În Republica Moldova va avea loc, în perioada 6-9 aprilie, turneul de calificare al preliminariilor grupei F la Campionatului Mondial de futsal 2024, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că preliminariile grupei F de calificare la Campionatul Mondial de Futsal se desfășoară pe Futsal Arena din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Din grupa F fac parte selecționatele Moldovei, ​​Elveției, Estoniei și Greciei.

Programul meciurilor se va desfășura potrivit următorului orar: 6 aprilie, Grecia - Estonia (ora 16:00) și
Elveția - Moldova (19:00); 7 aprilie, Elveția - Grecia (16:00) și Moldova - Estonia (19:00); 9 aprilie, Estonia - Elveția (16:00) și Moldova - Grecia (19:00).

Toate biletele, cu excepția sectoarelor 4, 5 și 6, vor fi GRATUITE. În aceste trei sectoare (centrale), prețul biletelor este de 50 lei.

În etapa următoare (main round) se vor califica primele două clasate din grupa preliminară. În campania precedentă pentru Campionatul Mondial 2021, naționala Moldovei a ajuns până în turul doi preliminar, după ce a câștigat grupa primei etape de calificare.

Foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!