ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ACC: Zborurile operatorilor aerieni din Rusia către Aeroportul Chișinău nu pot fi efectuate

12:09 | 05.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu precizări referitor la informația difuzată în spațiul public, ce ține de reluarea zborurilor de către Federația Rusă în 52 de țări, inclusiv Republica Moldova, din data de 9 aprilie și reiterează că zborurile operatorilor aerieni din Rusia către Aeroportul Chișinău nu pot fi efectuate, comunică MOLDPRES.

Potrivit ACC, spațiul aerian al Republicii Moldova a fost redeschis parțial spre Vest, făcând posibilă reluarea curselor regulate de pasageri pe/ de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Spațiul aerian al Ucrainei și al Uniunii Europene rămâne închis pentru companiile aeriene rusești.

Foto: telegraph.md

img22002581

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!