ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de externe Nicu Popescu a avut o întrevedere cu omologul său canadian

12:46 | 06.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. În marja conferinței internaționale de la Berlin dedicate Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu șefa diplomației canadiene Mélanie Joly, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul discuțiilor, diplomații s-au referit la noul context de securitate din regiune, modul de gestionare de către Republica Moldova a fluxului de refugiați generat de războiul din Ucraina precum și la modalitățile practice de a sprijini țara noastră, inclusiv pentru asigurarea stabilității socio-economice și umanitare.

„Am mulțumit partenerilor canadieni pentru susținerea reformelor și modernizării țării noastre în parcursul nostru european”, a menționat ministrul Nicu Popescu.

Totodată, părțile au exprimat dorința de consolidare a dialogului bilateral moldo-canadian în diverse domenii de interes reciproc.

Foto: MAEIE

img22002619

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!