ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova este interesată să consolideze relațiile cu Principatul Liechtenstein

14:44 | 06.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. În marja conferinței internaționale de la Berlin dedicate Platformei de Sprijin pentru Moldova, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a discutat cu Dominique Hasler, ministrul Afacerilor Externe, Educației și Sportului a Principatului Liechtenstein, informează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Oficialii au făcut un schimb de opinii pe subiecte de țin de situația de securitate în regiune în contextul războiului din Ucraina și modul de gestionare a fluxului de refugiați de către autoritățile de la Chișinău.

„Am exprimat interesul țării noastre de a consolida și diversifica cooperarea noastră pe domenii prioritare de interes comun și am mulțumit pentru sprijinul acordat în cadrul Conferinței donatorilor", a spus ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22002626

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!