ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA a donat Ministerului de Interne un lot de echipament

12:40 | 07.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne a recepționat astăzi un lot de echipament din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Lotul conține 12 monitoare, 5 laptopuri, 2 unități Smart TV, 40 unități USB Flash Drive, comunică MOLDPRES.

La evenimentul de recepționare a echipamentului a fost prezent Secretarul general al MAI, Serghei Diaconu și directorul Secției Justiție Penală și Aplicare a Legii (INL) a Ambasadei SUA în Republica Moldova, Brett Rose.

„Vă asigur că tehnica respectivă va fi folosită în cel mai bun mod posibil și sunt convins ca această donație va întări capacitățile Centrului Național de Coordonare Integrată a Acțiunilor de Ordine Publică. SUA întotdeauna a fost un partener de încredere pentru Ministerul Afacerilor Interne. Fără îndoială, acest suport subliniază prietenia stabilită între noi și deschiderea dumneavoastră de a susține în continuare modernizarea și digitalizarea activității subdiviziunilor MAI”, a opinat Diaconu.

„Suntem bucuroși să sprijinim eforturile Ministerului Afacerilor Interne în gestionarea acestei crize. Suntem alături de voi și din partea noastră veți primi susținere în mod constant pentru beneficiul și siguranța cetățenilor”, a declarat Brett Rose.

Lotul de echipament este destinat Centrului Național de Coordonare Integrată a Acțiunilor de Ordine Publică, aflat în subordinea Inspectoratului de Management Operațional al MAI. Valoarea donației este de aproximativ 10 mii de dolari.

Foto: MAI

img22002651

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!